December 1

Week 7: My school schedule

For this Week’s activity,  I’ll be explaining my school schedule.

7:45 A.M. – Check into home room

8:00 – 8:45 : First-period

8:50 – 9:35 : Second Period

9:40 – 10:25 : Third Period

  • Three classes in the morning are 45 minutes long.

10:25 – 10:40 : Recess

  • 15 minutes for both recesses

(Some schools have shorter or longer recesses, and some don’t have any at all).

10:40 – 11:20 : Fourth Period

11:25 – 12:05 : Fifth Period

  • Two of the classes after recess last for 40 minutes

12:05 – 12:30 : Lunch

  • Lunch is supposed to be 25 minutes but sometimes we are released late from the fifth period so I usually have 15 minutes to eat.

12:30 – 12:45 : Recess

12:50 – 1:45: Sixth Period

1:50 – 2:45: Seventh Period

  • The two classes after lunch last for 55 minutes.

2:45 : School Ends

2:45 – 3:00 : Break

  • Some students can stay after school to do their homework or if they signed up for any activities (Swimming, tennis, dance, etc.)

3:00 – 3:45: First Period for after school

3:45 – 4:00: Break

4:00 – 4:45: Second Period for after school

 

Different schools have different schedules. Some schools start and end earlier or later, and some have different time schedules every day. Either way, this is my schedule for Hongwanji Mission School.

“After struggling, losing my way, and suffering… the answer I arrived at was so laughably simple…” –Arima Kousei Your Lie In April (episode 7)

 

 

 

 

 


Posted December 1, 2016 by hmsalexandra in category Uncategorized

1 thoughts on “Week 7: My school schedule

  1. melech

    Hi Alexandra you may remember me you commented on one of my blogs I came here to say if you could visit my blogs its about star wars
    Melanie372997.edublogs.org

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*